DRAGON CITY AMSTERDAM

DRAGON CITY AMSTERDAM lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 15 beoordelingen
15 mei 2020 om 8:21 Lemon chicken smaakte niet echt naar frisse lemon, wat ik wel gewend ben
11 mei 2020 om 9:05 The meal was completely different to what we normally get. Sauce was lumpy, rice was overcooked, and the meat was not nice
31 okt 2019 om 22:15 Zwaar beneden de pijl. Een afrader voor iedereen die lekker wilt eten. De bezorger was overigens wel erg vriendelijk
5 okt 2019 om 22:13 Smaakloos
5 sep 2019 om 22:06 Lekker
22 jul 2019 om 22:38 dit was een belediging van mij, china en kookkunst in het algemeen. zelfs albertheijn afhaalmaaltijden krijgen 5 sterren vergeleken bij deze troep. ik had de beoordelingen moeten lezen en thuisbezorgd moet dit soort oplichters niet op hun site plaatsen.
14 mei 2019 om 17:35 Pekingeend
19 apr 2019 om 23:34 Bestel de eens maar niet...... prijs en kwaliteit is niet oké. Ik zal hier nooit meer bestellen
15 apr 2019 om 22:03 Eten was smakeloos, grof gesneden, en fabrieksklaar. Echt geen aanrader, als je een specialiteit aanbied, moet het ook smaken .... En ook nog veel te duur Teleurstellend
17 nov 2018 om 20:10 Had om nasi gevraagd, maar kreeg mihoen
16 nov 2018 om 19:03 Warm maar smakeloos loempia’s idem dito jammer en teleurstellend
16 nov 2018 om 11:25 Helaas ONTZETTEND slecht gegeten. Kroepoek was slof (zacht) en daardoor dus echt niet lekker. Vlees was gefrituurd, in wat niet smaakte naar schoon frituurvet. Saus was apart van het vlees. Voor bijna €18 had ik echt iets beters verwacht!